Kosova maçında nasıl bir 11 olacak?

10.06.2017 - 09:49 | Son Güncellenme: 10.06.2017 - 09:49

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova’yı çok ciddiye alıyor. Ay-yıldızlılar ofansif bir kadroyla sahaya çıkacak olmasına rağmen Terim, savunma konusunda da öğrencilerini ciddi bir şekilde uyardı.

Savunmada kanatta Gökhan Gönül ile Hasan Ali’yi tercih edecek olan Terim, stoperde farklı bir ikili görevlendirecek. Mehmet Topal’ı orta sahadan defansa çekmenin hesaplarını yapan Fatih Hoca, tecrübeli ismin yanına, Freiburg’tan Çağlar Söyüncü’yü monte etmenin hesaplarını yapıyor.

Savunmanın önünde Selçuk ve Emre Çolak gibi iki yetenekli ismi monte edecek olan Fatih Hoca, hücuma yatkın üç ismi de tek forvet oynayan Burak Yılmaz’ın arkasında konuşlandıracak. Emre Mor, Oğuzhan ve Volkan Şen, ileri uca daha çok top taşıyıp, takımı atağa kaldıracak.

İlk karşılaşmada 2-0 kazanılan Kosova maçından örnekler veren Terim’in, grupta zirveyi yakalayabilmek için yarın mutlak kazanmaları gerektiğini ifade etti. Tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan Türkiye Futbol Direktörü, grupta ilk iki sırada yer alan İzlanda-Hırvatistan karşılaşmasından çıkacak sonucu da merakla bekliyor.(Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler