Trabzonspor, Kaan Ayhan İçin Bir Teklif Daha Yapacak

05.01.2022 - 10:51 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 11:29

Transferde ilk imzayı Kouassi'ye attıran, Visca'da mutlu sona yakın olan Trabzonspor, stoper bölgesi için milli futbolcuya ikinci teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor, Kaan Ayhan İçin Bir Teklif Daha Yapacak

Kouassi ile başladı, Visca bitmek üzere

Devre arası transferine Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Jean Evrard Kouassi'yi kadrosuna katarak hızlı başlayan Karadeniz ekibi, Başakşehir'den Edin Visca'nın transferi konusunda ise mutlu sona çok yakın. Kulübüyle her konuda anlaşmaya varan bordo mavililer, Boşnak futbolcunun Trabzon'a gelerek imza atmasını bekliyor.

Stoper için hem yerli hem yabancı aday var

Visca'nın yanı sıra sol beke transfer yapmayı planlayan Trabzonspor, Edgar'ın sezonu kapatmasının ardından stoper için de transfer yapmak zorunda. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Fırtına'da gündeme hem yerli hem de yabancı isimler geliyor. 

İlgini Çekebilir
Marcelo Trabzonspor'a mı geliyor? Teklif yapıldı
Habere Git

Gigot ve Kaan Ayhan görüşmeleri hız kazandı

Lider Trabzonspor, stoper adayları arasında öne çıkan Rusya'nın Spartak Moskova takımında forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Samuel Gigot ile Sassuolo'da oynayan milli futbolcumuz Kaan Ayhan için görüşmelere hız verdi.

Gigot'ta fark büyük 

Fırtına'nın, piyasa değeri 11 milyon Euro olan 28 yaşındaki Fransız futbolcu için yaptığı görüşmelerde ciddi bir fiyat farkının bulunduğu öğrenildi. Gigot ile Meksika ekibi Tigres ve Fransız temsilcisi Lyon'un da ilgilendiği belirtiliyor. 

Kaan Ayhan öne geçti

Bordo mavililer, Samuel Gigot transferinin zora girmesi nedeniyle  stoper transferindeki önceliği Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan'a verme kararı aldı. Trabzonspor daha önce milli futbolcuyu kadrosuna katmak için iki kez görüşme yapmış, İtalyan ekibiyle rakamsal farklılıklar yaşanmıştı.

Yerli statüde oynayacak olması avantaj

Abdullah Avcı'nın da transferini istediği, stoper bölgesinin dışında sağ bekte ve orta sahada da forma giyebilen 27 yaşındaki futbolcunun yerli statüsünde oynayacak olması nedeniyle bu transferde ısrarcı olunacağı öğrenildi.

Kaan Ayhan "gelirim" dedi

Milli futbolcu Kaan Ayhan, kendisini kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'a "Gelirim" yanıtını verdi. 

10 maçta forma giydi

İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2024 yılı Haziran ayı sonunda bitecek olan Kaan Ayhan, Serie A'da bu sezon 10 maçta forma şansı buldu.

Piyasa değeri 5 milyon euro

Piyasa değeri 5 milyon euro olan hem stoper, hem orta sağa hem de sağ bekte forma giyebilen 27 yaşındaki milli futbolcu, kariyerinde Schalke 04, Eintracht Frankfurt, Fortuna  Düsseldorf formaları giydi

Senin için hazırladığımız haberler