Süper Lig ekibi Jean Kouassi ve Erce Kardeşler'e talip oldu!

08.06.2022 - 14:01 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 14:07

Süper Lig'in son şampiyon Trabzonspor'da geride kalan sezonda fazla forma şansı bulamayan iki futbolcusu Jean Kouassi ve Erce Kardeşler'e Süper Lig'den talip çıktı.

Süper Lig ekibi Jean Kouassi ve Erce Kardeşler'e talip oldu!

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da yeni sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan bordo-mavililer, kadrosuna nokta atışı takviyeler yapmayı planlıyor. Fırtına'da bazı isimlerle ise sezon başlamadan yollar ayrılacak.

Kouassi ve Erce'ye Süper Lig'den talip var

Trabzonspor'da durum böyleyken, flaş bir iddia ortaya atıldı. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor'un yıldızları Jean Kouassi ve Erce Kardeşler'e Süper Lig'den talip çıktı.

Giresunspor, Erce ve Kouassi'yi kiralamak istiyor

Giresunspor, Kouassi ve Erce'yi gelecek sezon kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. Karadeniz ekibi özellikle Okan Kocuk'un Galatasaray'a geri dönmesi sonrası kaleci transferinde Erce Kardeşler'i ilk sıraya aldı. Erce Kardeşler'in önünde Giresunspor dışında da birçok teklif bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un şampiyonluk belgeseli sinemalarda!
Habere Git

Kouassi'nin maaşının bir bölümünü ödeyecekler

Giresunspor'un Trabzonspor'un devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Kouassi'nin ise maaşının bir bölümünü karşılamak şartıyla 27 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 

Diabete ve Flavio ile devam

Giresunspor, Trabzonspor'dan geçen sezon kadrosuna kattığı Diabate ve Flavio'dan beklediği performansı almıştı.Yeşil-beyazlıların her iki futbolcu ile de devam etmek istediği bildirildi.

Kouassi'nin performansı

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Fildişi sahilli kanat oyuncusu Jean Evrard Kouassi geçen sezon bordo mavili formayla 14 maçta maçta oynadı ve 1 gol kaydetti.

Erce Kardeşler'in performansı

28 yaşındaki file bekçisi Erce Kardeşler ise geçtiğimiz sezon 4 maçta görev yaptı. Tecrübeli kaleci bu maçlarda kalesinde 4 gol görürken, 2 maçta kalesini gole kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler