Napoli, Kim Min-Jae için Fenerbahçe'yle Görüşüyor

12.07.2022 - 21:50 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 16:32

Koulibaly’i Chelsea'ye satmaya hazırlanan Napoli, Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Kim Min-Jae transferi için Sarı-Lacivertliler ile görüşüyor. İşte detaylar.

Napoli, Kim Min-Jae için Fenerbahçe'yle Görüşüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Jorge Jesus yönetiminde devam ettiriyor. Kadroyu güçlendirmek adına yapılacak takviyelerin yanı sıra gitmesi beklenen futbolcular için de görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler'de gündem Kim Min-Jae.

Napoli Fenerbahçe ile görüşüyor

Sky Sports'un haberine göre tecrübeli stoperini Chelsea'ye göndermeye hazırlanan Napoli, Kim Min-Jae için Fenerbahçe ile görüşüyor. 2025 yılına kadar Sarı-Lacivertliler ile sözleşmesi bulunan Kim Min-Jae'nin bonservis bedelinde anlaşılması durumunda Napoli'ye gönderilmesi bekleniyor.


15 milyon Euro artı bonuslar

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın iddiasına göre ise Napoli, Kim Min-Jae için Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro + bonuslar teklif edecek. 

Napoli'nin stoperi Chelsea'ye yakın

Savunma iskeletinden Antonio Rüdiger'i Real Madrid'e, Andreas Christensen'i ise Barcelona'ya kaptıran Chelsea, Serie A ekiplerinden Napoli'nin stoperi Kalidou Koulibaly için harekete geçti. 31 yaşındaki tecrübeli stoper için 40 milyon Euro'yu gözden çıkaran İngiliz kulübün, transfere yakın olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler