Koulibaly'den transfer açıklaması: 'Kararımı verdim'

11.07.2020 - 15:49 | Son Güncellenme: 11.07.2020 - 15:51

Napoli'nin gözde stoperi Kalidou Koulibaly, İtalyan basınına transfer durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'de forma giyen Senegalli stoper Kalidou Koulibaly, son dönemin en gözde stoperlerinden birisi.

Her yaz transfer sezonunda ismi Arsenal, Liverpool, Paris Saint-Germain, Manchester City, Barcelona gibi takımlarla anılan Koulibaly'nin Napoli'den sonra gideceği durak merak ediliyor.

"Ayrılma konusu konuşulmadı"

Gazzetta dello Sport'a konuyla ilgili konuşan Kalidou Koulibaly, kararını verdiğini açıkladı. 29 yaşındaki stoper, "Ailem burada mutlu ve bu beni mutlu ediyor. 100 milyon Euro'luk adam olarak bilinmek istemiyorum. Ben her zaman sahaya %100'ümü vermeyi düşünen biriyim. Sonrasında ne olacağını bilemezsiniz. Kulübümle ayrılma konusunu hiç konuşmadık." dedi.

"Kararımı verdim"

Napoli'de mutlu olduğunu vurgulayan Koulibaly, "Son kararı başkan verecek. Eğer bana sözleşme uzatma teklif ederlerse kariyerimi Napoli'de noktalayabilirim. Siz 'Burada kalacağım' diyebilirsiniz ama aniden satılabilirsiniz de. Bu yüzden şimdilik sadece giyebildiğim kadar Napoli forması giyeceğimi söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Güncel piyasa değeri...

Senegalli futbolcu, 2014 yılında Belçika'nın Genk takımından Napoli'ye 7.75 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Koulibaly'nin güncel piyasa değeri ise 56 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler