Barcelona'nın Yeni Transferi Kounde: Barcelona Seçimi Kolaydı

Ali Bozkurt
08.09.2022 - 18:15 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 18:17

Yaz transfer dönemi bitti fakat kulüplerin birbirlerine attıkları transfer çalımları konuşulmaya devam ediyor. Bir transfer hikayesi de İspanya'dan geliyor...

Barcelona'nın Yeni Transferi Kounde: Barcelona Seçimi Kolaydı

AJANSSPOR HABER

Yaz transfer döneminde Barcelona, Sevilla'dan Jules Kounde'yi 50 milyon Euro karşılığında transfer etti. Katalan ekibi bu transfer için Chelsea ile kıyasıya bir rekabete girişmişti. Jules Kounde transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. 

''Kolay seçimdi''

Şampiyonlar Ligi C grubu 1. maçında Barcelona'nın Viktoria Plzen'i 5-1 mağlup ettiği karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kounde şunları söyledi: " Barça hala herkesi cezbeden bir kulüp ve teknik direktör çok önemli. Xavi bana çok güven verdi ve futbola yaklaşımını sevdim. Benim için çok kolay bir seçimdi çünkü bana istediğim her şeyi verdi." 

3 maç 3 asist

Bu sezon Katalan ekibiyle çıktığı 3 maçta 270 dakika sahada kalan Kounde takımına 3 asistlik katkı verdi. Kariyerinde 207 maça çıkan 23 yaşındaki Kounde takımlarına 13 gol 7 asistlik katkı yaparken 24 tane sarı ve 3 tane kırmızı kart gördü. Fransa Milli Takımı ile 11 maça çıkan Kounde ülkesi adına 1 asist yaptı, 1 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 60 milyon Euro olan Fransız yıldızın Barcelona ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler