Kozan'dan takviye!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Türkiye 3. Lig 1. Grup takımlarından Kozan Belediyespor, bir dönem PTT 1. Lig'de Bucaspor ve Kahramanmaraşspor formalarını giyen 22 yaşındaki Akın Açık'ı transfer etti.

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Kozan'dan takviye!
Kozan Belediyespor, Bucaspor ve Kahramanmaraşspor formalarını giyen 22 yaşındaki Akın Açık'ı kadrosuna kattı. Akın Açık, kendisini Kozan Belediyesporlu yapan imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada, Kozan'a gelmekten duyduğu mutluluğu belirtti.
Birçok takımdan transfer teklifi aldığını fakat kendisinin Kozan Belediyespor'u seçtiğini belirten Akın, "Bana yapılmış birçok teklif vardı. Ancak ben hedefi olan bir takımda oynamak istedim. Kozan Belediyespor'un da şampiyonluk hedefi var. Takımın başında da Mesut Demiroviç gibi tecrübeli bir hoca var. Bütün bunlar Kozan'ı tercihimde önemli rol oynadı. Artık bundan sonra bütün gücümü Kozan Belediyespor'un başarısı için harcayacağım" dedi.