Kritik gollerin adamı Josef de Souza

12.03.2021 - 21:58 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 22:00

Başakşehir deplasmanında 84. dakikada Beşiktaş’ı 3-2 öne geçiren golü atan Josef de Souza, bu sezon ikinci golünü atarken, siyah-beyazlılara galibiyeti getiren isim oldu. İşte detaylar...

Kritik gollerin adamı Josef de Souza

Süper Lig’in 30. haftasında Başakşehir karşısında boy gösteren Beşiktaş, rakibini deplasmanda 7 sezon sonra mağlup ederken, Kartal’a hayat veren isim Josef de Souza oldu.

Karşılaşmanın 42. dakikasında Larin’in golüyle Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, Başakşehir ikinci yarıda Deniz Türüç’le 52. dakikada eşitliği getirdi. Beşiktaş, 68. dakikada Welinton’la bir kez daha öne geçerken, ev sahibi ekip 76. dakikada Demba Ba ile yeniden beraberliği yakaladı.

3 puanı getiren isim Josef oldu

Maçta son sözü ise siyah-beyazlı ekibin bu sezonki en önemli isimlerinden olan Josef de Souza oldu. 84. dakikada Rosier’in ceza sahasına ortasında meşin yuvarlağı klas bir hareketle önüne alan Brezilyalı futbolcu, net bir vuruşla fileleri havalandırarak takımına 3 puanı getiren isim oldu

 Bu sezon ilk yarıda oynanan Galatasaray derbisinde kilidi açan isim olan Josef, Başakşehir maçında attığı kritik golle de, takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler