Kritik toplantıda o yöneticinin istifası istendi

18.04.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 21:39

Son dakika haberleri... Galatasaray'da bugün Mustafa Cengiz öncülüğünde düzenlenen toplantıda, Clubhouse'daki konuşmalarından ötürü Mahmut Recevik'in istifası istendi. İşte detaylar...

Kritik toplantıda o yöneticinin istifası istendi

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz’in tüm kurullarıyla yaptığı toplantının detaylarına Ajansspor ulaştı. Sicil, denetim ve disiplin kurullarında görev yapan 4-5 üye yönetici Mahmut Recevik’in sosyal medya platformu Clubhouse’ta yaptığı konuşmadan dolayı istifasını istedi. Recevik’in bunun üzerine söz alarak özür diledi. Recevik’in durumu salı günkü yönetim kurulu toplantısında belli olacak.

Recevik ne demişti?

Mahmut Recevik, cuma günkü yönetim kurulu toplamtısıyla ilgili "Salı günü başkanın televizyona çıkıp konuşması bana göre beğenmediğimiz bir tutumdu bizim ve yönetici arkadaşlarımızın. Çok yanlış konuşmalar yaptı. Ondan önce de pazartesi günü de görüşmeler yapmış bir derneğin yönetim kurulu üyeleriyle. Orada da birtakım açıklamalarda bulundu.

 

Sonra o açıklamalar bir gazeteye verilmiş. O gazete de çarşamba günü açıklamış. Bunlar hiç doğru şeyler değil. Galatasaray’da hiç böyle şeyler olmazdı. Bunların olmasını hiç hoş karşılamadık. Aslında Mustafa Cengiz başkan bunları hasta olduğu için, hastalığının neticisinde istemeden veya işte elinde olmadan yaptığı şeylerdi.

 

Biz bunları istemedik, kendisine bugün dedik ki yürümüyor böyle bu şekilde olmuyor. Bunun güzel güzel anlattık. Saygı çerçevesinde nezaketle söyledik ama kendisi ben asla başkanlığı bırakmam dedi. Biz kendisinin bırakmasını istedik açıkcası” ifadelerini kullanmıştı.

Küfürden dolayı 45 gün ceza almıştı

Mahmat Recevik, 2 Ocak'ta İstanbul'da oynanan 0-0 berabere biten Galatasaray- Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında TFF yöneticileri ve hakemlere  küfür etmişti, Recevik, daha sonra Twitter hesabından açıklama yaparak, maçın heyecanı nedeniyle yaşanan olaydan dolayı özür dilemişti. Recevik'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 52 bin 500 lira para cezası verilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler