Kritik zirveye Fatih Terim'den damga vuran sözler!

24.07.2020 - 09:18 | Son Güncellenme: 24.07.2020 - 09:25

Gelecek sezonun çalışmaları için düğmeye basan Galatasaray'a yönetim ile teknik patron Fatih Terim toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda transferle ilgili hangi kararlar alındı? Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Fatih Terim, Diagne için ne dedi?

Kritik zirveye Fatih Terim'den damga vuran sözler!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetimle bir toplantı yaptı ve planlama konusundaki görüşlerini bildirdi. Başkan Mustafa Cengiz ve yöneticilerin katıldığı toplantıda neler konuşuldu? Fatih Terim, Arda Turan’ı istiyor mu? Hangi futbolcuların satılmasını istedi? Tüm detaylar haberde…

Yönetim ile Fatih Terim bir araya geldi

Sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile kapatmaya hazırlanan sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim; Başkan Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile takımın son durumunu masaya yatırdı. Yönetim, Terim'e kulübün mali durumunu ve transferdeki şartlarını iletti. Deneyimli çalıştırıcı da kadrodaki revizyon ile ilgili sitemlerini anlattı.

“Diagne’nin alıcısı yok, kullanmanızı tavsiye ediyoruz”

Skor’da yer alan habere göre yönetim Fatih Terim’e, ”Pandemi ve saha performansımız nedeniyle büyük gelir kaybı yaşadık. Maddi sıkıntılar katlandı. FFP anlaşmamız sürüyor. Ayağımızı yorgana göre uzatmalıyız. Yabancı sayısı konusundaki karar nedeniyle yerlilere ağırlık vermemiz gerekiyor. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Diagne’nin alıcısı yok. Çok para verdik. Şans verip kullanmanızı tavsiye ediyoruz” dedi.

“Seri kalabilir, Falcao dahil hepsini satın”

Fatih Terim ise “Takımdaki yabancı oyunculardan yalnızca Seri kalabilir. Yeniden kiralanırsa iyi olur. Diğerlerinin tamamını satabilirsiniz. Buna Falcao da dahil” dedi.

Terim: ”Öncelikli sıkıntımız kanatlarda”

Terim, Arda transferini neden istiyor?

Öte yandan Galatasaray’ın efsane teknik patronu Fatih Terim’in Arda Turan’ı neden istediği de ortaya çıktı.

İfadeler Arda Turan’ı işaret ediyor

Terim, “Selçuk bırakıyor. Yerlileri saha içinde ateşleyecek, motive edecek deneyimli bir Türk oyuncuya ihtiyacımız var” diyerek Arda'yı işaret ettiği belirtildi. Yönetimin ise hâlâ Arda'ya sıcak bakmadığı biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler