Krizi fırsata çevirecekler! Emre Akbaba...

02.06.2020 - 09:36 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 09:42

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen arayı bazı futbolcular fırsata çevirmek için gayret gösterdi. Galatasaray'da Emre Akbaba ve Martin Linnes, bu süreci iyi geçirdi ve kendilerine forma şansı doğdu. Emre Akbaba ve Linnes kalan maçlarda oynayacak mı?

Krizi fırsata çevirecekler! Emre Akbaba...

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in A planında görünmeyen Martin Linnes ve Emre Akbaba, koronavirüs salgını sürecinde arkadaşlarıyla aralarındaki farkı kapattı. Fiziksel açıdan farkın kapanmasıyla her iki isme de forma şansı doğdu.

Akbaba ve Linnes süreci iyi geçirdi

Skorer'in haberine göre; sarı-kırmızılı takımda Linnes ve Emre Akbaba gibi, fiziksel durumları nedeniyle kulübede kalan futbolcular yaşanan bu süreci iyi değerlendirdi.

Terim'in planlarında yer almıyorlardı...

Sezonun ilk yarısında forma giyemeyen ve ikinci devre şans bulan her iki futbolcu, fiziksel olarak handikaplar yaşamış ve kulübeye çekilmişti. Takım arkadaşlarından çok geride olan Linnes ve Emre, teknik direktör Fatih Terim’in A planında yer almıyordu.

Herkes aynı seviyeye indi

Ancak; pandemi döneminde şartlar değişti. Fiziksel olarak herkes aynı seviye indi. Bu durum Linnes ve Emre Akbaba için şans olarak görüldü.

Teknik heyet durumdan memnun

Antrenmanlarda yüksek performans sergileyen iki oyuncu, kalan 8 haftada artık takım için kritik isim haline geldi. Linnes ve Emre Akbaba’nın iyi duruma gelmesi, forma rekabeti açısından da teknik heyetin elini güçlendirdi.

Mariano ve Belhanda açısından rekabet faktörü

Mariano ve Belhanda’nın bu durumdan olumlu etkileneceği öngörülüyor. Sarı-kırmızılılarda forma rekabetinden en fazla memnun olacak isim ise teknik direktör Fatih Terim...

Senin için hazırladığımız haberler