Transfer Haberleri | Al-Ahli, Celta Vigo'dan Gabriel Veiga'yı Kadrosuna Kattı

Orhan Gülek
26.08.2023 - 17:03 | Son Güncellenme: 26.08.2023 - 17:10

Son dakika transfer haberleri... Al-Ahli, Celta Vigo'da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Gabriel Veiga'yı kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar

Transfer Haberleri | Al-Ahli, Celta Vigo'dan Gabriel Veiga'yı Kadrosuna Kattı

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos'un 'Utanç verici' olarak nitenlendirdiği transfer haberi resmiyet kazandı. Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al Ahli, İspanya ekibi Celta Vigo'dan Gabriel Veiga'yı resmen kadrosuna kattı.

Al Ahli'dn 40 milyon avro

Al Ahli Kulübü, 21 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusunun transferini X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımla duyurdu.

İspanya basınında transferin 40 milyon avro bonservis bedeliyle gerçekleştiği öne sürüldü.

Gabriel Veiga'nın performansı

Altyapısından yetiştiği Celta Vigo'da 56 maça çıkan Veiga, 11 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

İlgini Çekebilir
Büyük yetenek Suudilere gitti! Kroos'dan flaş yorum
Habere Git

Al Ahli, yıldız kadrosu kurdu

Futbola büyük yatırım yapılan ve birçok yıldız ismin transfer edildiği Suudi Arabistan'da iddialı bir takım kuran Al Ahli, kadrosunda milli futbolcu Merih Demiral, Edouard Mendy, Roger Ibanez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino'yu da bulunduruyor.

Toni Kroos, Veiga'ya tepki gösterdi

Karim Benzema'yla yıllarca takım arkadaşlığı yapan Alman milli takımının takımı ve Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos, Suudi Arabistan takımı Al-Ahli'ye transfer olan İspanyol genç yıldız  Gabriel Veiga'ya tepki göstererek, 'Utanç verici' ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler