'Kruse büyük bir takıma transfer olmak için böyle bir karar verdi'

18.05.2019 - 14:33 | Son Güncellenme: 18.05.2019 - 14:33

Fenerbahçe’nin forvet transferi için düşündüğü isimlerden biri olan Max Kruse, dün Werder Bremen’le olan sözleşmesini yenilemeyeceğini ve takımdan ayrılacağını açıkladı. Peki Alman golcü, Frankfurt’a mı transfer olacak? Werder Bremen’de yıllık ne kadar kazanıyordu? İşte detaylar...

2016’dan bu yana Werder Bremen forması giyen Kruse, bu sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemiyor. Yeni bir maceraya atılmak isteyen 32 yaşındaki oyuncu henüz bir takımla anlaşmış değil.

Kruse, Frankfurt'a mı transfer olacak?

Alman basınında yer alan haberlere göre eğer Kruse, bugün Şampiyonlar Ligi’ne katılma bileti alması halinde Frankfurt’a imza atacak. Bild gazetesi ise Frankfurt iddialarının gerçeği yansıtmadığını okuyucularına aktardı.

3.5 milyon euro kazanıyordu!

Öte yandan Werder Bremen, Alman golcüyü takımda tutmak için bütün gayreti gösterdi. Gazetenin haberine göre Kruse’ye mevcut sözleşmesinde aldığı yıllık 3.5 milyon euronun teklif edildiği ancak bunun kabul görmediği bildirildi.

'Büyük bir kulübe transfer olacak'

Menajer Baumann ise oyuncunun ayrılışı için şunları söyledi: “Max büyük bir kulübe transfer olmak için böyle bir karar verdi. Tabii işin ekonomik yanını da düşünüyor.”

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler