Kruse çok etkilendi: "Tek kelimeyle muhteşemdi"

31.07.2021 - 16:01 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 16:11

Alman futbolcu Max Kruse, 2020 Tokyo Olimpiyatları hakkında konuştu. Kruse, Stefan Kuntz'a özel teşekkür etti. İşte detaylar...

Kruse çok etkilendi: "Tek kelimeyle muhteşemdi"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Türkiye'de daha önce Fenerbahçe forması da giyen ve kariyerine Alman ekibi Union Berlin'de devam eden Max Kruse, Olimpiyat Milli Takımı hakkında açıklamalar yaptı. 33 yaşında kadroya alınan Kruse özel bir teşekkür konuşması yaptı.

Kruse'den Kuntz'a özel teşekkür

Max Kruse, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda özellikle antrenör Stefan Kuntz'a ve ekibine kadroya davet etmeleri sebebiyle özel teşekkür etti. 

"Tek kelimeyle muhteşemdi"

Kendisi için çok özel bir deneyim olduğunu ve muhtemelen bunun hayatında sadece bir kez olacağını ifade eden Kruse, "Olimpiyat tek kelimeyle muhteşemdi. Birçok harika sporcu buradaydı. Bu benim çok etkiledi" dedi. 

6 yıl sonra milli takım heyecanı yaşadı

2020 Tokyo'da Almanya'nın kadrosuna seçilen Max Kruse, Joachim Löw ile yaşadığı sorunlar sebebiyle Almanya Milli Takımı kadrosundan uzak kalmıştı. Kruse, 6 yıl aradan sonra milli forma altında mücadele etti.

Kruse'nin Berlin'deki performansı

Max Kruse geçen sezon Union Berlin ekibinde başarılı bir performans sergileşmişti. Kruse, geçen sezon 22 maçta 11 gol atıp 5 de asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler