Kruse geliyor mu? Eski Fenerbahçeli futbolcu açıkladı...

07.05.2019 - 14:51 | Son Güncellenme: 07.05.2019 - 17:51

Kruse geliyor mu? Eski Fenerbahçeli futbolcu açıkladı...

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ali Bilgin, transfer gündeminde olduğundan bahsedilen Max Kruse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

 

İKNA ETMEK GEREK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ali Bilgin, şöyle konuştu:

 

"Almanya'da doğup büyüdüğümüz için Bundesliga ve burada oynayan oyuncuları yakından takip ediyoruz. Kruse, Werder Bremen'in ön önemli oyuncusu. Saha dışında da renkli bir görüntü çiziyor.  Fenerbahçe transferinde ısrar eder ve onu ikna edebilirse bu transfer olur."

 

"Fakat Almanya'da da ona çok ilgi var. Fenerbahçe'nin ikna kabiliyeti burada belirleyeci olacak. 31 yaşında, verdiği demeçlerden Avrupa Kupaları'nda oynayan takımlarda oynamak istiyor. Serbest kalıyor. Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında olmaması transferde dezavantaj. Kolay bir transfer olmayacak."

 

 

VOLKAN DEMİREL, AMERİKA'YA GİDER Mİ? 

Eski takım arkadaşı Volkan Demirel ile de tespitler yapan Ali Bilgin, şu ifadeleri kullandı:

 

"Volkan sezon sonunda futbolu bırakır mı yoksa devam mı eder bilmiyorum. Ama geçmişte Fenerbahçe'ye çok hizmetleri oldu.  Aslında Volkan'ın sezon sonuna kadar kaleyi koruyabilecek bir performans göstermesi gerekiyordu. Olmadı. Trabzonspor maçından sonra verdiği demeç futbol sahalarında olmaması gereken bir demeç. Hatasını kabil ettiğini düşünüyorum. Mutlaka farkına varmıştır. Bir daha tekrar etmeyeceğini düşünüyorum. Volkan, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılırsa, yüzde yüz yabancı bir ülkede futbol oynar. Bundan eminim. Abd MLS olabilir."

Senin için hazırladığımız haberler