Kruse için çarpıcı yorum: "Hafife aldılar"

15.02.2020 - 20:05 | Son Güncellenme: 15.02.2020 - 17:11

Kruse için çarpıcı yorum: "Hafife aldılar"

Futbolculuk döneminde Almanya Milli Takımı'nın yanı sıra Bayern Münih ve Liverpool'un unutulmaz isimleri arasına giren Dietmar Hamann'dan Max Kruse ile ilgili dikkat çeken bir yorum geldi. Hamann, Kruse'nin Fenerbahçe'deki başarılı formuna dikkat çekerken, Werder Bremen'i de hata yapmakla eleştirdi.

Hamann: "Werder, Kruse'nin gidişini hafife aldı"

Hamann, "Werder Bremen, Max Kruse'nin gidişini hafife aldı. Ayrıca Kruse'ye verilen sorumluluğun, gidişinden sonra nasıl dağıtılacağını anlayamadılar. Takımda Kruse gibi bir oyuncunuz varsa topu ben olsam her zaman ona veririm. Etrafında 3 oyuncu olsa dahi ona güvenirim" dedi.

Werder Bremen'e yüklendi

Dietmar Hamann, "Kruse'nin Werder'den ayrılacağı aslında belliydi. Ama Werder Bremen Kruse'nin aldığı bu sorumluluğu nasıl takıma dağıtacağını da kavrayamadı" diyerek Alman ekibine yüklendi.

"Kruse'ye Fenerbahçe'de bir bakın"

Alman futbolcunun Fenerbahçe'deki performansına dikkati çeken Hamann, "Kruse'ye bir bakın. Fenerbahçe'de ne kadar da formda. Son 8 maçta 6 gol atması bunun zaten bir göstergesi" ifadelerini kullandı. 

Kruse bu sezon Fenerbahçe'de kaç gol attı?

Fenerbahçe'de bu sezon 18 maçta 1497 dakika süre alan Max Kruse, 6 gol atıp 6 kez de asist yaptı.

Kruse, Werder Bremen'de son sezonunda neler yapmıştı?

Kruse, Fenerbahçe'ye gelmeden önceki sezon Werder Bremen'de 36 maçta 12 gol 13 asistlik performansla dikkatleri üstüne çekmişti. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler