Kruse, Berlin'de kalacak mı? Resmi açıklama...

11.04.2021 - 20:30 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 20:33

Almanya'da Union Berlin forması giyen Max Kruse'nin geleceği hakkında açıklama geldi. Kruse gelecek sezon takımda kalacak mı? İşte yanıtı...

Kruse, Berlin'de kalacak mı? Resmi açıklama...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Union Berlin'de kariyerine devam eden Max Kruse'nin geleceğiyle ilgili son günlerde çeşitli iddialar ortaya atıldı. Union Berlin'in futbolcu ile yola devam edip etmeyeceği tartışılırken, kulübün menajeri Oliver Ruhnert bu konuda bir açıklama yaptı ve Kruse'yi övdü.

Kruse'ye övgü dolu sözler

Oliver Ruhnert, "Max Kruse tamamen bir profesyonel futbolcu. O her zaman antrenmanlara zamanında gelir ve herkesle iletişim kuran biridir. Asla kendisini birilerinin üzerinde görmez" ifadelerini kullandı. 

"Başkalarının 10 yılda yapamadığını yapabilir"

Ayrıca Union Berlin yöneticisi, "Kruse, başkalarının 10 yılda yapamadıklarını yapabilir. Zaten bize hem tutumu hem de futbolculuğuyla acımasıza yardımcı olmaya çalışıyor" dedi. 

Bu sezon Kruse kaç gol attı?

Max Kruse şu ana kadar 16 maçta 10 gol attı. Bu gollerden 5'i penaltıdan geldi. Ayrıca futbolcu, 5 kez de asist yaptı. Ruhnert'in de ifade ettiği gibi Max Kruse'nin sezon sonunda ayrılma ihtimali düşük.

Almanya'da tartışılan adam oldu

Bu sezon yaklaşık 2 ay sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan Max Kruse, sabahlara kadar oyun oynaması ve çevrimiçi yayın yapan platformlarda söyledikleri sebebiyle sıkça eleştirilmişti. Ruhnert, oyuncuya Alman basınının yüklendiği dönemlerde, "Oyuncularımız sosyal medya hesaplarından kendileri sorumludur. Bize ne kattığı önemlidir" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler