Eski Fenerbahçeli Max Kruse sosyal medya fenomenliğine soyundu

Kerem Ergün
14.10.2022 - 15:33 | Son Güncellenme: 15.10.2022 - 11:10

Kariyerine Bundesliga ekibi VFL Wolfsburg'da devam eden eski Fenerbahçeli Max Kruse, sosyal medya fenomenliğine soyundu. Futbola dönecek mi? Detaylar haberimizde..

Eski Fenerbahçeli Max Kruse sosyal medya fenomenliğine soyundu

AJANSSPOR HABER

2 sezon önce Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve VFL Wolfsburg  sözleşmeli futbolcusu olan Max Kruse, oyun kurmaya sosyal medya üzerinden devam ediyor. 34 yaşındaki futbolcu sakatlığını fırsat bilerek sosyal medya fenomenliğine soyundu. Detaylar...

Eşiyle birlikte Youtube kanalı açtı

Max Kruse, lif yırtılması sebebiyle takımı için hazır bulunamasa da Wolfsburg hariç her şeye hazır durumda bulunuyor. Türk eşi Dilara Mardine ile "Die Kruses" adlı bir Youtube kanalı açan Max Kruse, eşi ve ailesiyle birlikte yaptığı aktiviteleri hayranlarıyla buluşturuyor. Alman futbolcu ayrıca şahsi sosyal medya hesabından da kendi hayatındaki tüm gelişmeleri takipçileriyle paylaşıyor.

İlgini Çekebilir
Max Kruse'nin mutlu günü
Habere Git

Türkiye tatili bitti, artık futbola dönmek istiyor

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Max Kruse, geçtiğimiz pazar gününden başlayarak 4 gün Antalya'da eşi Dilara Mardine ile birlikte tatil yaptı. Türkiye tatiliyle mental olarak rehabilite olan Alman oyuncu, Almanya'da fiziksel antrenmanlarını da yaparak yeşil sahalara geri dönmek istiyor. Fakat 34 yaşındaki futbolcu için işler beklediği gibi gitmeyebilir.

Wolfsburg futbol hayallerine set çekiyor

Alman Bz.Berlin gazetesinin haberine göre yeniden futbola dönme hayalleri kuran tecrübeli futbolcunun hayallerinin önüne Wolfsburg kulübü duvar örüyor. Ay sonunda takımla birlikte antrenmanlara başlamayı hedefleyen Max Kruse'u VFL Wolfsburg Teknik Direktörü Niko Kovac hiçbir şekilde takımda düşünmüyor. Bundesliga ekibi Max Kruse'u 10 Eylül 2022 itibarıyla kadro dışı bırakmıştı.

İlgini Çekebilir
Max Kruse'nin takım arkadaşından flaş sözler: "Kumar tutkusu..."
Habere Git

Sözleşmesini feshetmiyor

34 yaşındaki futbolcuyu takımda hiçbir şekilde düşünmeyen Wolfsburg, Max Kruse ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesini karşılıklı olarak erkenden feshetmek istiyor. Fakat yıldız oyuncu hiçbir şekilde sözleşmesini erken feshetmeyi düşünmüyor. Futbol oynamaya devam etmek isteyen oyuncunun ise iki talibi bulunuyor.

Ya Bremen ya MLS

Wolfsburg ile sözleşmesini feshetmeyen ama takımdan da ayrılmak isteyen Max Kruse'un iki takımın ilgisi bulunuyor. Tecrübeli futbolcunun futbola başladığı kulüp olan Werder Bremen ile MLS ekibi Los Angeles FC 34 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor. Max Kruse'un ocak ayında mı yoksa yaz transfer döneminde mi takımdan ayrılacağı sorusu ise belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe'den de olaylı ayrılmıştı

2019/2020 sezonunun yaz transfer döneminde Werden Bremen'den Fenerbahçe'ye transfer olan Max Kruse'un sarı lacivertli ekipten ayrılma süreci tıpkı Wolfsburg'daki gibi olaylı olmuştu. Max Kruse, Süper Lig'e verilen pandemi arasında sözleşmesini tek taraflı feshetmiş ve sarı lacivertli ekipten ayrılmıştı. Alman yıldız, Türkiye'den ayrıldıktan sonra da 3 aylık alacaklarının ödenmediği sebebiyle Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmişti.

İlgini Çekebilir
Max Kruse’den olay Fenerbahçe itirafı geldi
Habere Git

Ali Koç: "Hayatının pokerini oynadı."

Max Kruse'un Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmesi üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alman futbolcunun hayatının pokerini oynadığını söylemiş ve Fenerbahçe Max Kruse'a yaşanan süreçteki zararların giderilmesi için 18 milyon Euro'luk dava açmıştı. İki tarafın da açtığı davalar sonuçlanmamış ve Max Kruse ile sarı lacivertli ekibin avukatları karşılıklı anlaşmaya vararak sorunu çözmüştü.

Bu sezon katkısı yok

Bu sezon Wolfsburg ile 5 maça çıkan Max Kruse, toplam 270 dakika sahada kaldı ve herhangi bir gol veya asist katkısı sağlayamadı. Kariyerinde 553 maça çıkan tecrübeli oyuncu kulüplerine 162 gol ve 133 asistlik katkı sağladı. Almanya Milli Takımı'nda da 14 maça çıkan Kruse, ülkesi adına 4 gol atarken 7 tane de asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1.50 milyon Euro olan 34 yaşındaki yıldızın Wolfsburg ile 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler