Kruse'den transfer sözleri

12.05.2020 - 16:44 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 17:25

Kruse'den transfer sözleri

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse geleceği hakkında konuşurken, ülkesine transfer olabileceğinin sinyallerini verdi.

Alman basınına konuşan Kruse, koronavirüs nedeniyle ertelenen Süper Lig ile ilgili görüşlerini dile getirerek, "Şimdilik sezonun nasıl tamamlanacağını biliyoruz ancak yeni sezon ne zaman başlayacak? Tatil yapabilecek miyiz çünkü gelecek yıl Avrupa Şampiyonası düzenlenecek. Çok şey önceden belirlendi ama sonuçta ne olacağı tam olarak belli değil." dedi.

Almanya'ya dönüş sinyali veren Max Kruse, "Yeni tecrübelere açık olsam da bir parçamın evi özlediğini fark ettim. Almanya benim evim ve orada yeniden oynayabileceğimi hayal ediyorum" açıklamasını yaptı.

 

Alman yıldız, Fenerbahçe'deki durumuyla ilgili olarak da, "Maaşlar ödenebilecek mi, kulüp oyuncularını satmak zorunda mı kalacak yoksa halen yeni oyuncular alabilecek mi bir fikrim yok. Şimdilik gelecek yıl da buradayım." diye konuştu.

Eski takımı Werder Bremen'i çalıştıran Florian Kohfeldt ile arasındaki ilişkiden de bahseden Max Kruse, "Flo ile aramadaki iletişim hiç kopmadı, muhtemelen önümüzdeki birkaç yıl da kopmaz. Her ne kadar başlarda şüphe duysam da, diğer oyuncuların teknik direktörleriyle kurduğu bağdan daha yakınına sahibiz." ifadesini kullandı.

Kruse ayrıca kulübün koyduğu koronavirüs kuralları ile ilgili olarak, "Önümüzdeki birkaç gün için İstanbul'dan kesinlikle ayrılmayacağımız konusunda kulübün koyduğu katı bir kural var." dedi.

Kruse, Almanya'ya gitme şansı olduğunu ancak Türkiye'nin Avrupa'ya uçuşları kapattığını hatırlattı ve kalarak en iyisini yapmaya çalışağını ifade etti.

Kruse'nin Fenerbahçe'deki performansı

Sezon başında bonservis ödenmeden kadroya katılan Kruse, Fenerbahçe formasıyla 23 resmi maça çıktı ve 7 gol 8 asistlik katkı yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler