Krzysztof Piatek: "Değerimin 60-70 milyon avro olmasını istiyorum"

18.11.2019 - 20:30 | Son Güncellenme: 18.11.2019 - 18:31

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan forması giyen Polonyalı forvet Krzysztof Piatek, TVP Sport'a açıklamalarda bulundu.

"60-70 milyon Euro olmasını istiyorum"

Milan'a taşındığı ilk günü ile sözlerine başlayan Piatek, "Milano'ya taşınmam o kadar çok hızlı oldu ki, kendime ne olup bittiğini soramadım bile. Şu an 38 milyon Euro değerindeyim ama bir sonraki transferimde 60-70 milyon Euro olmasını istiyorum. İddialıyım ve bunun olması için çok çalışacağım. Ne olsa şu an kariyerimin başındayım. Avrupa'da ilk 5'te yer alan Serie A'da henzü ikinci sezonum." dedi.

"Şu an 1.5 milyon takipçim var"

San Siro'da çıktığı ilk maça değinen Piatek, "Şok olmuştum! Napoli'ye karşı oynayacağımız maçta kulaklıklarım takıyordum ama ismimi söyleyen ve beni alkışlayan taraftarların sesini duyabiliyordum. Bana yıllardır orada oynuyormuşum gibi davrandılar. Hayatımın nasıl değişitini sosyal medya hesabımdan görebilirsin. Polonya'dan ayrıldığımda 5 bin takipçim vardı, şimdi 1.5 milyon. Popülerliği takdir ediyorum ve taraftarlar benimle fotoğraf çektirmek istiyor. Ancak benim için en önemli şey futbol" şeklinde konuştu.

"Gelişmeye devam etmeliyim"

Sezona kötü başladığının altını çizen Piatek, "Aynaya bakıyorum ve sorumluluk almaya çalışıyorum. Başlangıçta çok zorlandık ve çok puan kaybettik. Ben de goller atamadım. Gelişmeye devam etmeliyim." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler