Küllerinden doğdu, sonra kayboldu! Remy şu anda nerede?

18.02.2021 - 09:54 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 10:01

Çaykur Rizespor'un Fransız golcüsü Loic Remy, uzun bir süredir sahalardan uzak kaldı. Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük kulüplerle de transferde anılan Remy'nin neden oynamadığı ortaya çıktı. Remy, sakat mı, ne kadar süre daha formasından uzak kalacak? İşte yanıtı ve detaylar...

Küllerinden doğdu, sonra kayboldu! Remy şu anda nerede?

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen Fransız golcü Loic Remy'nin sağlık durumu merak konusu oldu. Daha önce kalbinden bir problem yaşayan futbolcu 3 aydan fazla süredir oynamıyor. Peki Rizespor kariyerine fırtına gibi başlayan Loic Remy neden oynamıyor, kaç hafta daha forma giyemeyecek? Detaylar haberde...

Remy, 10 maçta 6 gol attı sonra kayboldu

Transfer döneminde adı daha önce Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Loic Remy, Çaykur Rizespor'da 10 Süper Lig maçında 6 gol atarak adeta küllerinden doğdu. Daha sonra koronavirüse yaklanan futbolcu, sonrasında ise adeta kayboldu.

Kasık sakatlığı nüksetti

Fanatik'in haberine göre; 11. haftadan bu yana sahalarda görünmeyen Remy'nin Covid-19'a yakalandığı süreçte kasık sakatlığı nüksetti. 33 yaşındaki futbolcunun ağrıları bir türlü oynamasına izin vermedi. 

Remy kaç hafta daha yok?

Problemine Türkiye'de çare bulamayan Remy'nin Almanya'daki doktoruna görünmek üzere kulüpten izin alarak şehirden ayrıldığı belirtildi. Almanya'da ameliyat olacak Remy, en az 8 hafta daha sahalardan uzak kalacak. Yani; futbolcunun yeşil sahalara dönüşü 34. haftayı bulacak. 

Senin için hazırladığımız haberler