İhtar göndermişti, Paul Bernardoni Konyaspor'dan ayrıldı

Akın Ungan
19.01.2024 - 17:18 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 18:52

Son dakika | Paul Bernardoni, Konyaspor ile olan sözleşmesini feshetti. Bernardoni daha önce alacakları için kulübe ihtar çekmişti. İşte tüm detaylar.

İhtar göndermişti, Paul Bernardoni Konyaspor'dan ayrıldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da bir ayrılık yaşandı. Yeşil-Beyazlılar'ın kalecisi Paul Bernardoni kulüple yollarını ayırdı.

Sözleşme feshi TFF'ye bildirildi

Konyaspor, Fransız kalecisi Paul Bernardoni'nin sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi.

Kulübe ihtar çekmişti

Paul Bernardoni daha önce alacakları nedeniyle kulübe ihtar çekmişti. Fransız file bekçisi bu gelişmenin ardından kadro dışı bırakıldı.

İlgini Çekebilir
Kadro dışı kararı sonrası F.Bahçe'den flaş hamle! Takas teklifi yapılacak
Habere Git

Ömerovic: "Kaleci takviyemiz olacak"

Konyaspor Teknik Direktörü Ömerovic, “Bernardoni önceden de gitmek istiyordu. Salı günü antrenmana bizimle çıktı ama ne olduysa ondan sonra oldu. Kimseyi burada zorla tutamayız. Burada oynamak isteyenlerle devam ederiz. Biz de yolumuza bakacağız. Kaleci takviyemiz de olacak" dedi.

Kale gençlere emanet

Paul Bernardoni ile yollarını ayıran Konyaspor'da kale genç futbolculara emanet edildi. Bernardoni'nin yokluğunda kaleye genç Deniz Ertaş geçmişti. 18 yaşındaki file bekçisi Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında gösterdiği performans ile dikkat çekti.

Deniz'in yanı sıra Konyaspor'un diğer kalecisi ise Mehmet Erdoğan oldu. 19 yaşındaki kaleci teknik direktör Fahrudin Ömeroviç'in şans vermesi durumunda Yeşil-Beyazlılar'ın kalesini koruyacak.

Senin için hazırladığımız haberler