Galatasaray'da Arda Turan'ın kafasında bir tek plan var!

14.11.2021 - 18:01 | Son Güncellenme: 14.11.2021 - 21:56

Yaşadığı ağır sakatlık sebebiyle kulübede göreve başlayacağı yönünde iddialar ortaya atılan Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın yol haritası belli. İşte detaylar...

Galatasaray'da Arda Turan'ın kafasında bir tek plan var!

Burhan Can TERZİ– AJANSSPOR

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları devam ederken, ağır sakatlıktan çıkan Arda Turan en çabuk şekilde formayı sırtına geçirmeyi hedefliyor. Sarı-kırmızılı takımın kaptanıyla ilgili futbolu bırakıp kulübede görev yapacağına ilişkin iddialar ortaya atıldı. Ancak yıldız futbolcunun şu an böyle bir düşüncesi ve planı yok. 

Bu sezon 6 maç oynadı

Arda Turan, oyuncu olarak Galatasaray'a hizmet etmek istiyor. Hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdüren 34 yaşındaki futbolcu daha güçlü bir şekilde dönmeyi amaçlıyor. Geçen sezon 34 lig maçında, 4 gol atıp 2 asist yapan Arda Turan, bu sezon 6 karşılaşmada görev yaptı.

İlgini Çekebilir
Sabri Sarıoğlu eski defterleri açtı: Selçuk, Burak ve Arda...
Habere Git

Geri dönüş için sabırsız

Avrupa kupalarındaki 5 maçta oynadıktan sonra Süper Lig'de yalnızca Giresunspor depklasmanında sahaya çıkabilen deneyimli orta saha, sakatlığını atlatıp forma hasretine nokta koymak istiyor. 

 

 

Galatasaray'da 229 maç, 48 gol

Uzun yıllar yurt dışında görev yapmasına rağmen Galatasaray formasını en çok giyen futbolculardan biri olan Arda Turan, sarı-kırmızılı takımla şu ana kadar 229 maça çıktı. Milli oyuncu, Cimbom adına 48 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler