Kulübe zarar veriyorlar!

07.11.2017 - 14:09 | Son Güncellenme: 07.11.2017 - 14:09

Gündeme dair Bursa.com'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay, Timsah Arena isim hakkından ara transferde izlenecek yola kadar dikkat ç kullandı. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay Timsah Arena isim hakkı konusunda bilgi sızdırılmasını eleştirirken “Bu haberin medyada yer aldığını gördüm ve Kim sızdırdı bilmiyorum ama arkadaşlarımla konuşacağım. Bu konunun detaylarıyla gündeme getirilmesi kulübe zarar veriyor. Hepimiz Bursa düşünceli davranmak ve kulübün çıkarlarına göre hareket edilmesini beklerdim. Çok rahatsızlık duydum çünkü henüz bitmiş bir şey yok. Ayrıc banka dışında da görüştüklerimiz var.” dedi.

 Ara transfer döneminde takıma takviye yapacaklarının altını çizen Başkan Ay “Ara transfer ve özellikle golcü oyuncu için isteğimiz tabi ki var. Bi kulübemiz de çok yetersiz. Orayı da güçlendirmemiz lazım. Bunları biliyor ve taraftarımız kadar istiyoruz; ancak mali tablo da önümüzde duva Mevcut futbolcu ve personel ödemeleri dahi bizi zorluyor. Bu şartlarda hem bu ödemeleri yapmak hem de transfere para bulmak için mevcut k fazlasına ihtiyacımız var. Hep söylüyorum 3 milyonluk şehrimiz potansiyeli kadar kulübe destek verse hiçbir mali sıkıntımız kalmayacak. Ama sorunları çözmek için varız. Bu konularda bu şekilde taraftarımızı bilgilendirip çözüm üretmek adına da elimizden geleni tabi ki yapacağız.”

Timsah Arena isim hakkı gibi bu konunun da gündeme gelmesini istemediğini belirten Ali Ay şöyle dedi. “Bu konunun da dillendirilmesi sakıncalı başkanımızla bu konuyu görüşeceğiz. O’nun da desteği çok önemli. Hep ifade ediyorum hayata geçirebildiğimiz takdirde Bursaspor’un borcu kalmayacak.”

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay Süper Lig'in 12. haftasında Bursa'da oynanacak olan Göztepe maçının saatinin değişmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurduklarını açıklarken şu ifadeleri kullandı “Göztepe maçı saati için başvuru yaptık. Göztepe başkanı Mehmet Sepil’de değişikliğe olumlu sorun yok dedi. Bu konuyu gazeteci olarak siz de madem vurguladınız ben tekrar Başkan Demiören’i arayarak görüşeceğim ve maç saati değişmesi için desteğini isteyeceğim.” (bursa.com)

Senin için hazırladığımız haberler