Trabzonspor transferde mutlu sona ulaştı! İşte Fırtına'nın yeni golcüsü...

Özgür Koç
04.06.2024 - 09:57 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 10:15

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Paul Onuachu'nun alternati adayışında Ukraynalı golcü Roman Yaremchuk transferinde mutlu sona çok yakın. Bordo mavililer, yıldız futbolcunun kulübüyle de anlaştı.

Trabzonspor transferde mutlu sona ulaştı! İşte Fırtına'nın yeni golcüsü...

AJANSSPOR - HABER

Paul Onuachu ile yola devam etmek isteyen Trabzonspor bir yandan da Nijeryalı golcünün alternatifleri üzerinde mesai harcıyor. Bu isimlerin başında ise Roman Yaremchuk geliyor.

Yaremchuk transferi için Club Brugge ile anlaşma sağlandı

Milliyet'te yer alan habere göre Trabzonspor, Roman Yaremchuk transferi için Club Brugge ile anlaşma sağladı.

Haberin detayında, transferde Trabzonspor adına görüşmeleri sürdüren Menajer Ahmet Bulut’un, Club Brugge ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladığını, oyuncu ile de sorunların çözüldüğünü dile getirdi.

34 maçta 8 gol kaydetti

28 yaşında 1.91 boyunda olan Yaremchuk’un, 2026 yılına kadar Club Brugge ile sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösterilen usta forvet, geçen sezonu kiralık olarak Valencia’da geçirdi. Deneyimli oyuncu, toplam 34 maçta forma giyerken 8 gol kaydetti.

Diğer aday Tobias Lauritsen

Trabzonspor’un diğer adayı ise Hollanda Ligi takımlarından Sparta Rotterdam’da forma giyen 26 yaşında 1.96 boyundaki forvet oyuncusu Tobias Lauritsen oldu. Norveç vatandaşı olan Lauritsen, bu sezon Sparta Rotterdam’da 31 lig maçına çıktı, 12 gol atıp, 9 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler