Beşiktaş, Ondrejka'nın transferi için ailesini ikna etmeye çalışıyor

18.05.2022 - 09:51 | Son Güncellenme: 18.05.2022 - 15:33

Beşiktaş, 19 yaşındaki futbolcu Jacob Ondrejka'nın transferi için kulübü Elfsborg ile anlaşırken, yetenekli futbolcunun ailesini ikna etmeye çalışıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş, Ondrejka'nın transferi için ailesini ikna etmeye çalışıyor

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, gelecek vaat eden ve satışında da iyi bir kazanç elde edilebilecek potansiyalli genç futbolcuları kadrosuna katma kararı almıştı. 

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı sezon içerisinde İsveç'ten hazırladığı genç yetenek listesinde Jacob Ondrejka'yı ilk sıraya yazmıştı. 

2,5 milyon Euro'ya anlaşıldı

Sabah'ta yer alan habere göre; Yaklaşık 1.5 aydır görüşmeler yapılan 19 yaşındaki futbolcu için kulübü Elfsborg ile bonuslar dahil 2.5 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde anlaşmaya varıldı. Ondrejka ile bu süreçte görüşen ancak ailesinin engeline takılan siyah-beyazlılar, bu sorunu da aşmak üzere. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a İngiltere'den stoper önerisi...
Habere Git

Aile de ikna edilmek üzere

Genç kanat oyuncusunun ailesi, Avrupa'nın önde gelen liglerinde forma giymesini istiyordu, bu nedenle başlangıçta sıcak yaklaşım sergilemedi. Ancak Beşiktaş'ın ısrarlı tutumu ve Ondrejka'nın planlar içerisindeki öneminin aktarılmasıyla birlikte yumuşadı. 

Çok süratli ve gelişime açık

Hücum hattının sol kanadında görev yapan Jacob Ondrejka ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. 1.80 boyundaki genç futbolcu; sürati, çalımları ve içeri katederek attığı şutlarla dikkat çekiyor. Beşiktaş’ın geleceğe yatırım olarak düşündüğü 19 yaşındaki futbolcunun 2-3 yıl sonra ciddi bir piyasa değerine ulaşması hedefleniyor. Kartal, Ondrejka’yı ileride iyi bir bonservisle satarak para kazanmanın planlarını da yapıyor. 

11 maçta 2 gol, 3 asist

Jacob Ondrejka bu sezon Elfsborg formasıyla 11 resmi maça çıkarken 2 gol, 3 asiste imza attı. 2020-2021 sezonunda tam 31 karşılaşmada forma giyen yetenekli futbolcu 4 gol, 1 asistlik performans ortaya koymayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler