Transfer | Antalyaspor Alassane Ndao ile 1 Yıl Daha Sözleşme İmzaladı

24.07.2022 - 15:31 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 15:40

Antalyaspor, geçen sezon kiraladığı Alassane Ndao ile 1 yıl daha anlaşma sağladı. Kulüp, oyuncu ile sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Transfer | Antalyaspor Alassane Ndao ile 1 Yıl Daha Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği performans ile dikkat çeken Antalyaspor, yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde korumayı başardı. Kırmızı-Beyazlı takım, geçen sezon Al Ahli'den kiralanan Alassane Ndao ile anlaşmaya vardı.

Ajansspor duyurmuştu, Antalyaspor açıkladı

Daha önce Ajansspor'dan Koray Geçgel'in duyurduğu gelişme, resmiyet kazandı. Akdeniz temsilcisi, Senegalli kanat oyuncusu ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Fraport TAV Antalyaspor'umuz, Alassane Ndao ile 1 yıl daha anlaşmaya vardı. 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında kulübümüzün formasını terleten Senegalli futbolcu ve kulübü Al Ahli ile her konuda anlaşma sağlandı. Alassane Ndao, 2022-2023 sezonunda da kulübümüzde kiralık olarak forma giyecek." denildi.

Alacaklarından vazgeçti

Koray Geçgel'in aktardığı bilgilere göre Alassane Ndao'nun Antalyaspor'a imza atabilmek için fedakarlık yaptığı ifade edildi. Sezonun sona ermesinin ardından Suudi Arabistan'a dönmeyen futbolcu, Al Ahli'deki alacaklarından vazgeçti.

İlgini Çekebilir
Ndao Süper Lig'e geri dönüyor!
Habere Git

17 maçta 4 gol attı

Ocak 2022'de Antalyaspor'a gelen Alassane Ndao, geçtiğimiz sezon 17 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı terletti. 25 yaşındaki sağ kanat, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler