Fenerbahçe Lamine Diack'ı Transfer Edecek Mi? Sözleşmesindeki Detay

Salim Manav
21.04.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 17:05

Fenerbahçe'de transfer haberi: Sarı-lacivertli kulüple ilgili ilginç transfer detayı ortaya çıktı. F. Bahçe, Tuzlaspor'da forma giyen Lamine Diack'ı kadrosuna katabilir. İşte sözleşmedeki o madde. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Lamine Diack'ı Transfer Edecek Mi? Sözleşmesindeki Detay

Salim MANAV - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları şimdiden başladı.Sarı-lacivertlilerde Jose Sosa, Luiz Gustavo ve Bergim Berisha ile yolların ayrılması planlanıyor.

F.Bahçe'de iç transferde hareketli saatler yaşanırken ilginç bir detay ortaya çıktı.

Sözleşmesindeki detay ortaya çıktı

Spor Toto 1. Lig takımı Tuzlaspor'da forma giyen Lamine Diack sergilediği performansıyla göz doldurdu. Tuzla'nın sezon öncesi Kuzey Makedonya ekibi FC Shkupi'den kadrosuna kattığı Diack'ın sözleşmesinde F.Bahçe ile ilgili detay dikkat çekti.

Satışında öncelik F. Bahçe'nin

Tuzlaspor ile sözleşmesi Haziran 2023'e kadar devam eden Lamine Diack'ın transferinde satın alma önceliği Fenerbahçe'ye ait.

Başkan da resmen açıkladı...

Ajansspor'a konuşan Tuzlaspor Başkanı Recep Doğrul, "Lamine Diack için kulübümüze gelen teklif yok. Fakat Diack'ın takip edildiğini biliyoruz. Diack'ın satışında F. Bahçe'nin öncelik hakkı var. Bunun dışında bir madde söz konusu değil" dedi.

Lamine Diack kimdir?

15 Kasım 2000'de Senegal'de dünyaya gelen Lamine Diack futbola Oslo FA Dakar'da başladı ve bu takımda profesyonel oldu. Diack 2019'da Dakar'dan Shkupi'ye transfer oldu. Sezon öncesinde Türkiye'nin yolunu tutan Diack, Tuzlaspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Orta sahada forma giyen 21 yaşındaki futbolcu bu sezon 30 maçta oynadı ve 2 gol ile 1 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler