Kulüp başkanının koruması tarafından darp edildi! Flaş olay...

20.07.2019 - 12:20 | Son Güncellenme: 20.07.2019 - 15:20

Kulüp başkanının koruması tarafından darp edildi! Flaş olay...

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Fethiyespor'da sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Pekşen, Kulüp Asbaşkanı İsmail Öztürk'ün koruması tarafından dövüldüğünü ve alacaklarından feragat ettiği kağıdın ise kendisine zorla imzalatıldığını açıkladı.

Fethiyesporlu oyuncu Halil İbrahim Pekşen, Kulüp Asbaşkanı İsmail Öztürk'ün koruması tarafından darp edildiğini iddia etti. Genç futbolcu ayrıca zorla imza attırılarak alacaklarından feragat ettirildiğini söyledi. 

Fethiyesporlu oyuncu Halil İbrahim Pekşen, kulüp asbaşkanı İsmail Öztürk’ün koruması tarafından darp edildiği iddia edildi. Halil İbrahim’in sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarında ekimozlar dikkat çekti.

Olayla ilgili hukuki süreci başlatan genç futbolcu ilk kez Radyospor’a konuştu.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Halil İbrahim Pekşen şu ifadeleri kullandı:

“Fethiyespor’da geçen sezon ne yazık ki küme düştük. Kulübümle bu sezon sözleşmem devam ediyor, geçen yıldan da alacağım var. Başkan İsmail Öztürk, benden fedakarlık yapmamı ve sözleşmemi feshetmemi istedi, ben de alacağım miktarın 3/2’sini bırakmayı kabul ettim. Fakat bana tezgah kurmuşlar. İsmail Öztürk’ün koruması otelde odama geldi ve boş bir kağıdı imzalamamı söyledi. Sonrasında da ‘Sen bu kağıdı imzala, sana parayı ödeyeceğiz’ dedi. Ben de bunu kabul etmeyince beni tehdit etti. Sonrasında da bana saldırdı ve darp etti. Olaydan sonra TPFD Başkanı Hakan Ünsal’ı aradım, kendisi hemen emniyetle irtibat sağladı ve hukuki süreç başladı. Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Ailem olaydan sonra tedirgin oldu. Annem ve babam sabaha kadar üzüntüden uyumadılar. Size ve Radyospor’a duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum”

Fethiyespor'dan açıklama

Fethiyespor Asbaşkanı İsmail Öztürk'ten Halil İbrahim Pekşen'e cevap!

Fethiyespor  Asbaşkanı İsmail Öztürk'ten futbolcu Halil İbrahim Pekşen'e ve menajeri Ömer Kızılkoca'ya cevap geldi.

İşte o haber: 

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TPFD'den konuyla ilgili açıklama

Senin için hazırladığımız haberler