Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder Transferinde Marsilya İle Efsane Oyuncu Köprü Oldu

Burak Alaca
29.07.2023 - 13:28 | Son Güncellenme: 29.07.2023 - 14:48

Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder transferinde Marsilya ile köprü görevini günümüzde menajerlik yapan eski basketbolcu Mirsad Türkcan üstleniyor.

Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder Transferinde Marsilya İle Efsane Oyuncu Köprü Oldu

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de sezona güçlü bir kadro kurarak hazırlanan Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da forma giyen 26 yaşındaki milli oyuncumuz Cengiz Ünder'in transferi üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe transferde mutlu sona yakın

Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferinde son aşamaya geldi. Sarı-Lacivertli kulüp transfer konusunda Fransız devi Marsilya ile her konuda anlaşmaya vardı.

Transferin perde arkasında Fenerbahçe efsanesi var

Fenerbahçe, Cengiz Ünder öncesi Marsilya'dan 20 yaşındaki eski Galatasaraylı futbolcu Bartuğ Elmaz'ı transfer etmişti. İki oyuncunun transferindeki ortak nokta ise eski Fenerbahçeli basketbolcu Mirsad Türkcan'ın başında olduğu FutureBall menajerlik şirketi oldu.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder'e forma garantisi! İşte sözleşme detayları
Habere Git

Dzeko transferinde de parmağı var

Fenerbahçe'nin son UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti Inter'den transfer ettiği 37 yaşındaki Boşnak futbolcu Edin Dzeko'nun transferinde de Mirsad Türkcan rol oynadı. 1.93'lük golcünün menajerliğini İtalyan Alessandro Lucci olmasına rağmen Türkiye temsilciliğini Mirsad Türkcan yapıyor.

Ülke futbolunda tanınan isimler ile çalışıyor

Mirsad Trükcan'ın sahibi olduğu FutureBall menajerlik şirketi ülke futbolumuzda tanınan; Enes Ünal, Mert Günok, Vedat Muriqi, Cengiz Ünder, Youssouf Ndayishimiye, Ozan Tufan, Emirhan İlkkan gibi isimler ile birlikte çalışıyor.

Mirsad Türkcan kimdir?

7 Haziran 1976'da Sırbistan'ın Novi Pazar şehrinde doğan Boşnak asıllı Mirsad Türkcan hayatının ilerleyen evresinde Türk vatandaşlığı alıp milli takımımızın unutulmaz isimlerinden biri oldu. Avrupa basketbolunda; Efes Pilsen, Paris Basket Racing, CSKA Moskova, Dinamo Moskova, Ülker, Fenerbahçe gibi takımların formasını giyerken NBA'de de Milwaukee Bucks ve New York Knicks formaları giydi. 2.06'lık uzun forvet 2002'de CSKA Moskova forması ile EuroLeague'de MVP seçilmeyi başardı. 2006-2012 arası Fenerbahçe için mücadele eden Mirsad Türkcan'ın 6 numaralı forması külüp tarafınan emekli edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye kötü haber! Mane, Ronaldo'nun yanına gidiyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler