Fortuna Sittard'lı Yöneticiden Kritik Burak Yılmaz Açıklaması

Burak Alaca
25.05.2023 - 23:25 | Son Güncellenme: 25.05.2023 - 23:46

Hollanda Eredivise ekibi Fortuna Sittard'ta kulüp yöneticisi Sjoerd Ars, 37 yaşındaki Burak Yılmaz'ın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fortuna Sittard'lı Yöneticiden Kritik Burak Yılmaz Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Hollanda Eredivise ekibi Fortuna Sittard'ta Burak Yılmaz'ın geleceği belli oluyor. Kulüp yöneticisi Sjoerd Ars, 37 yaşındaki deneyimli golcünün geleceği hakkında konuştu.

"Görüşmeler halen sürüyor"

Voetbalprimeur'a konuşan Ars, "Burak'ın geleceği için görüşmeler halen sürüyor. Biz ne düşünüyoruz, Burak ne düşünüyor, bunların hepsi önemli ve görüşmeye değer konular. Henüz net bir karar verilmiş değil." ifadeleriyle durumu özetledi.

"Eski gibi hissetmiyordur"

Burak Yılmaz'ın kendini eski günlerindeki gibi hissetmediği tahmininde bulunan Ars "Burak burada sportif olarak daha fazla şey beklemiş olabilir. Bu arada, muhtemelen kendisi de artık eskisi gibi bir forvet olmadığını hissediyordur. Onun yaşındaki bir futbolcu için bu çok normaldir. Groningen maçında kendisini ıslıklayan taraftarlarla yaşadığı bir olay var. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde durumun neden böyle olduğu anlaşılıyor."  dedi.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz için flaş iddia! Fortuna Sittard...
Habere Git

Groningen maçında ne olmuştu?

Burak Yılmaz geçtiğimiz ay Fortuna Sittard'ın Groningen'i 3-1 mağlup ettiği maçın son bölümünde kendisini yuhalayan seyirciye maç sonunda "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve taraftarları, sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" ifadeleri ile veda içeren bir yanıt vermişti.

Atmaya devam etti

Burak Yılmaz bu sezon sarı-yeşil forma ile çıktığı 27 maçta 9 gol atarken 5 defa da takım arkadaşlarına gol pasını attı.

 

Senin için hazırladığımız haberler