Kulüpler anlaştı, Ebimbe Galatasaray'ı istemedi!

11.09.2024 - 23:03 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 23:10

Son dakika transfer haberleri | Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile anlaşan Galatasaray Fransız orta saha Dina Ebimbe'yi ikna edemedi. Detaylar.

Kulüpler anlaştı, Ebimbe Galatasaray'ı istemedi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Orta sahaya takviyede bulunmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, bir oyuncu ile görüşmeleri sonuçlandıramadı.

Ebimbe transferi bitirilemedi

Galatasaray, Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Dina Ebimbe'yi radarına almıştı. Dursun Özbek yönetimi Ebimbe transferini bitiremedi.

Kulüpler anlaşma sağladı

L'Equipe'te yer alan habere göre Galatasaray, Alman kulüp Frankfurt ile masaya oturdu. Kulüpler transfer görüşmelerinin sonunda anlaşma sağladı.

Galatasaray Ebimbe'yi ikna edemedi

Frankfurt ile anlaşan Galatasaray, oyuncu cephesi ile bir araya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Dina Ebimbe'yi transfer olmaya ikna edemedi.

Ebimbe'nin performansı

Frankfurt'un Temmuz 2023'te Paris Saint Germain'e 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Dina Ebimbe, 2023/24 sezonunda 44 maça çıktı. 10 kez rakip fileleri havalandıran 23 yaşındaki orta saha 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler