Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığına Devam Edecek!

Akın Ungan
20.07.2023 - 18:54 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 19:03

Kulüpler Birliği Vakfı'nın genel kurul toplantısından karar çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'na devam edecek. Detaylar.

Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığına Devam Edecek!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Kulüpler Birliği Vakfı, genel kurul toplantısında bir araya geldi. Toplantıda çeşitli gündem maddelerinin yanı sıra gelecek dönemde başkan olacak isim de görüşüldü.

Kulüpler Birliği'nde başkanlık görüşüldü

Kulüpler Birliği'nde genel kurul toplantısında başkanlık konusu görüşüldü. Gelecek dönemin başkanı belli oldu.

Ali Koç ile devam kararı çıktı

Kulüpler Birliği'nde genel kurul toplantısında başkan Ali Koç ile devam kararı çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni dönemde de Kulüpler Birliği başkanlığı yapacak.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de 2023-2024 sezonu fikstürü belli oldu! İlk hafta programı...
Habere Git

TFF organizasyonunda kürsüye çıktı

Ali Koç, geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Trendyol Süper Lig fikstür kura çekimine katılmış ve Kulüpler Birliği Başkanı sıfatı ile çıktığı kürsüde Türk futbolunun sorunlarını aktarmıştı. Koç'un TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi önünde belirttiği TFF kaynaklı eksikler dikkat çekti.

Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin gelirlerinde büyük oranda düşüş olduğuna vurgu yapan Ali Koç, ligin marka değerinin yükseltilmesi için adil rekabet ortamının oluşturulması gerektiğini söyledi. Koç, TFF'nin fazla mesai harcamasına rağmen adil rekabet konusunda eksiklikler yaşadığını da ekledi.

"Mevcut federasyon da bu durumdan etkilendi"

Ali Koç, "Hepimizi yoran bir mevzu var. Mevcut federasyon da bu durumdan etkilendi. Beklentimiz rekabet avantajı yaratmaya çalışan kulüplere müsade etmemenizdir. Kısacası en çok bağıranın değil haklının yanında olan bir yönetim şekli sergilemenizi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler