Son Dakika | Kulüpler Birliği, Maslak'taki Ofisinde Toplanacak - Gündem Maddeleri

Burak Alaca
24.03.2023 - 14:39 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 15:18

Kulüpler Birliği Vakfı, Maslak'taki ofisinde çarşamba günü (29 Mart) toplanacak. Gündem maddeleri ne olacak? Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Kulüpler Birliği, Maslak'taki Ofisinde Toplanacak - Gündem Maddeleri

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin bulunduğu Kulüpler Birliği Vakfı başkan Ali Koç yönetiminde toplanacak. Kulüpler Birliği Vakfı Maslak'taki ofisinde 29 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te görüşecek. 

Gündem maddeleri belli oldu

Süper Lig kulüp başkanlarına bildirilen mesajda genel gündem toplantısı olacağı ifade edilse de gündem maddelerinde birinci sırada tartışmalı hakem kararları yer alacak. 

Beşiktaş karar değişikliğini isteyecek

TFF, deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan Hatayspor ve Gaziantep FK'nın "kalan maçlarda hükmen mağlup sayılacağı" kararını almıştı. Beşiktaşlı yetkililer, bu kararının değiştirilmesini Kulüpler Birliği'nde de dile getirecek. 

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi: "Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız"
Habere Git

Giresunspor ve Kayserispor'dan talep

Deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan takımlarda forma giyen oyuncular için transfer hakkı tanınmış ve yabancı futbolcularda yerli statüsünde yer almıştı. Transfer yasağı olan Kayserispor ve Giresunspor'da 8+3 yerine 9+2 şeklinde oynamayı gündeme getirecek. Ardından iki kulüp yetkilileri, TFF ile görüşecek.

Senin için hazırladığımız haberler