Kulüpler Birliği toplandı! Yayıncı kuruluş...

14.10.2020 - 11:14 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 12:51

Kulüpler Birliği bugün toplanıyor. Yayıncı kuruluş beIN Sports ile kulüpler arasındaki ödeme krizi ve koronavirüs test paralarını kimin ödeyeceği konusu netleşti mi? Gözler bu toplantıda...

Kulüpler Birliği toplandı! Yayıncı kuruluş...

Salim MANAV-AJANSSPOR

Kulüpler Birliği, Conrad İstanbul Bosphorus Hotel'de bugün saat 14.00'te toplanacak. Kulüpler Birliği toplantısının ana gündem maddesi yayıncı kuruluş ile yapılacak yeni anlaşmanın şartları olacak. Kulüp başkanları bu konuda fikirlerini beyan edecek.

Toplantının gündeminde neler var?

Kulüpler Birliği toplantısında; kovid testi ücretlerinin TFF tarafından ödenmesi, maçların koronavirüs salgını önlemlerine uyarak belli oranda seyircili oynanması değerlendirilecek ve gündeme dair konular konuşulacak.

Test sonuçları konusu...

Mali açıdan darboğazda olan kulüpler, koronavirüs test ücretlerini ödeme konusunda zorluk çekiyor. Özellikle gelir düzeyi daha düşük olan fakat; bu testleri yapma zorunluluğu bulunan kulüpler test ücretlerinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ödenmesini talep ediyor. 

Maçların kısmen seyircili oynanması

Türkiye Futbol Federasyonu, maçların seyircili oynanması hakkında resmi bir açıklama yapmıştı. Localara yüzde 50 kapasitede seyirci alınacak. Kulüp yöneticileri, başkanları süreçle ilgili değerlendirmeler yapacak. Uygulama konusundaki pratik masaya yatırılacak.

Yayıncı kuruluş meselesi

Senin için hazırladığımız haberler