Kulüpler Birliği toplantısına UEFA modeli

20.03.2020 - 10:19 | Son Güncellenme: 20.03.2020 - 10:22

Türk futbolunun gündemiyle ilgili son gelişmelerin masaya yatırılacağı Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı bugün yapılacak. Toplantıda neler konuşulacak? Koronavirüs tehdidi sebebiyle toplantıya nasıl bir uygulama geldi? Detaylar...

Kulüpler Birliği toplantısına UEFA modeli

Koronavirüs tehdidi sebebiyle Süper Lig’de maçlara erteleme kararı geldi. Kulüpler Birliği Vakfı, bugün bir toplantı gerçekleştirecek. Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

Kulüpler Birliği toplantısı bugün

Türk futboluyla ilgili son gelişmeler bugün yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında masaya yatırılacak. Bundan sonraki yol haritasıyla ilgili de fikir alışverişi yapılacak.

Toplantı saat 13:00’de başlayacak

Kulüp başkanlarının yer alacağı Kulüpler Birliği toplantısı bugün saat 13:00’de gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamada, “Bugün saat 13’te Kulüpler Birliği’nin Maslak Ofisi’nde gerçekleştirilmesi planlanan toplantı için, telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilme kararı alınmıştır. Hiçbir kulüp başkanı, fiziksel bir katılım gerçekleştirmeyecektir” denildi.

Salgın sebebiyle telekonferansla yapılacak

Koronavirüs salgını sebebiyle söz konusu toplantı telekonferans yönetimiyle yapılacak.

EURO 2020’nin ertelendiği toplantı da telekonferans ile yapılmıştı

Hatırlanacağı gibi EURO 2020’nin ertelendiği toplantıya da üye 55 ülke temsilcisi telekonferans yöntemiyle katılmıştı. Benzer bir durum, bugünkü toplantıda da geçerli olacak. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler