Kulüpler Birliği'nden Berna Gözbaşı açıklaması!

19.10.2020 - 14:09 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 14:10

Kulüpler Birliği bugün bir mesaj yayınlayarak Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve ailesine yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

AJANSSPOR

Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Kayserispor - Sivassspor maçı sonrası ev sahibi Kayserispor'un Başkanı Berna Gözbaşı'nın locası basıldı. Saldırıda, Gözbaşı'nın kardeşinin burnu kırıldı. Yaşanan olayla ilgili olarak Kulüpler Birliği'nden de bir açıklama geldi.

Berna Gözbaşı'ya yönelik saldırı için Kulüpler Birliği'nden kınama geldi

Kulüpler Birliği'nin açıklamasında Berna Gözbaşı ve ailesinin uğradığı saldırı kınandı. İşte o açıklama:

"Hes Kablo Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor Süper Lig 5. hafta müsabakası sırasında Kayserispor Başkanı Sn. Berna Gözbaşı'nın kızının, çocukların ve diğer aile fertlerinin de bulundukları locada uğradıkları saldırı haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Konuk ekip taraftarlarının yer almadığı müsabakada, saldırıyı gerçekleştiren şahıslarla ilgili gerekli işlemler emniyet güçleri tarafından yapılmaktadır. Kulüpler Birliği Vakfı olarak da konunun takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Saldırıda yaralanan başta Gözbaşı'nın kızı ve kardeşi olmak üzere tüm ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşanılan bu olayı şiddetle kınıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler