Kulüpler Vergi İndirimi İstedi Bakanlar Reddetti

Orhan Gülek
04.08.2022 - 21:49 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 21:57

Kulüpler Birliği Vakfı, vergiden İddaa payına kadar çeşitli isteklerde bulundukları bakanlar Nureddin Nebati ve Muharrem Kasapoğlu'ndan destek yerine nasihat aldı. İşte detaylar

Kulüpler Vergi İndirimi İstedi Bakanlar Reddetti

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de yer alan ekipleri temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı, Maliye ve Hazine Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı toplantıdan nasihat dinleyerek ayrıldı! Kulüplerin, mali konularda istediği bir çok destek karşılıksız kaldı. Bu da Süper Lig ekiplerinde büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

İddaa payının artırılması suya düştü

Kulüpler Birliği Vakfı yönetimi, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Dolmabahçe'deki Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi'nde dün buluştu. Toplantıda kulüpler SGK borçları, kendi vergi borçları, futbolcular için ödenen vergi oranları ve İddaa payı konusunda talepte bulundu. Vergide af ve indirim bekleyen kulüpler, İddaa payının da artırılmasını istedi.

Kaynak Spor Toto yatırımlarına

Ancak elde ettiğimiz bilgilere göre iki bakan kulüp temsilcilerine kendi kaynaklarını kendilerinin yaratmaları konusunda nasihat verdi. Büyük bir beklentiyle toplantıya giden kulüplerin temsilcileri düş kırıklığına uğradı. Bakan Kasapoğlu, Spor Toto'nun yaptığı yatırımlar nedeniyle İddaa'dan kulüplere daha fazla pay ayrılamayacağını bildirdi.
 
 
 
 

 

Senin için hazırladığımız haberler