Galatasaray, Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş'ın peşinde

16.05.2022 - 08:25 | Son Güncellenme: 16.05.2022 - 13:30

Süper Lig'e veda eden 4 takım arasında yer alan Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş, Galatasaray'ın transfer radarına girdi. İşte detaylar...

Galatasaray, Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş'ın peşinde

Süper Lig'e veda eden Altay'da, sezon sonu itibarıyla da pek çok ayrılığın yaşanması bekleniyor. Bu anlamda takımdan gitmeyi planlayan isimlerden bir tanesi de büyük bir çıkış yakalayan Kazımcan Karataş. 

Altay'ın ayakta kalan isimlerinden oldu

İzmir ekibinde, çıktığı 21 lig maçında 2 gol pası veren 19 yaşındaki sol bek, birçok Süper Lig takımının radarına girdi. Kazımcan, ortaya koyduğu futbolla 1. Lig'in yolunu tutan siyah-beyazlılar'da ayakta kalmayı başaran nadir isimlerden biri oldu.

Galatasaray ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre, İzmir ekibiyle 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu için şu anda en ciddi adayın Galatasaray olduğu öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Altay'da olağanüstü genel kurul ertelendi
Habere Git

Cenk Ergün devreye girecek

Eşref Hamamcıoğlu'nun Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün, Hamamcıoğlu'nun başkan seçilmesi halinde Kazımcan transferinde bizzat devreye gireceği öğrenildi. 

Piyasa değeri 600 bin Euro

Futbola Altay altyapısında başlayan genç futbolcunun güncel piyasa değeri 600 bin Euro. Kazımcan, U19 Milli Takımı'nın formasını da 13 kez giydi ve asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler