Kuntz dönemi sona eriyor! Yeni hoca Abdullah Avcı oluyor

Akın Ungan
09.09.2023 - 12:18 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 12:28

A Milli Takımımız, Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı. Tartışılan Stefan Kuntz döneminin sona erdiği, Abdullah Avcı'nın göreve getirileceği iddia edildi.

Kuntz dönemi sona eriyor! Yeni hoca Abdullah Avcı oluyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, Eskişehir'de oynadığı Ermenistan maçında 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Stefan Kuntz'un kadro tercihleri ve sahada sergilenen performansı eleştirildi.

Kuntz ile yollar ayrılıyor

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberinde A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı belirtildi.

Avcı, A Milli Takım'ın yeni hocası oluyor

Ayrıca Kuntz'un ardından teknik direktörlüğe getirilecek isim de belli oldu. Son olarak Trabzonspor'da görev yapan ve 2021/22 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Abdullah Avcı'nın Ay-Yıldızlılar'ın yeni teknik direktörü olacağı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Altıntop ve Kuntz'a sert eleştiri! "Sergenler, Bertuğlar kurtarır bu futbolu"
Habere Git

A Milli Takım'ın başında 18 maça çıktı

Abdullah Avcı, Kasım 2011 ile Ağustos 2013 arası A Milli Takım'da görev yapmıştı. Ay-Yıldızlılar'ın başında 18 maça çıkan Avcı, 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Tecrübeli teknik adam da görevden ayrıldığı sırada çokça eleştiri ile karşılaşmıştı.

Kuntz'un A Milli Takım performansı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Kırmızı-Beyazlılar ile 19 karşılaşmaya çıktı. 12 galibiyet elde eden Alman çalıştırıcı, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Kuntz, 2.05 puan ortalaması ile performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler