Nihat Kahveci'den Türkiye-Hırvatistan Maçı Sonrası Stefan Kuntz Sözleri

Orhan Gülek
29.03.2023 - 00:51 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 00:55

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Hırvatistan'a mağlup oldu. Maç sonu Nihat Kahveci, Stefan Kuntz'un gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Nihat Kahveci'den Türkiye-Hırvatistan Maçı Sonrası Stefan Kuntz Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Eski milli yıldız Nihat Kahveci, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın en büyük başarısının Dünya üçüncülüğü ve Avrupa üçüncülüğü olduğunu hatırlatarak, "Şifre belli" dedi.

Kazanırken de Kuntz ile olmuyor

Euro 2024 grup eleme maçında Bursa'da Hırvatistan'a 2-0 kaybedilen maçı TRTSpor'da yorumlayan Kahveci, kazanırken de teknik direktör Stefan Kuntz ile olmayacağına dair yorumlar yapıldığını söyledi.

Güneş ve Terim ile başarılı olduk

Kahveci, Türkiye'nin Dünya üçüncüsü olurken takımın başında Şenol Güneş, Avrupa üçüncüsü olurken de Fatih Terim olduğunu belirterek, "Stefan Kuntz ile olmuyor. Şifre belli. Ben buradan isim vermek istemiyorum ama Biz artık özümüze dönmeliyiz." dedi.

İlgini Çekebilir
Dalic: "Bu atmosferi hiçbir zaman unutamayacağım"
Habere Git

Lucescu ve Hiddink de olmadı

Daha önce A Milli Takım'ı çalıştıran yabancı teknik direktörleri de hatırlatan Kahveci, "Mircea Lucescu ve Hiddink geldi. Teknik direktörlüklerine bir şey diyebilir miyiz? Hayır! Ama olmadılar. Demek biz, bi özümüze döneceğiz." diye konuştu.

Şifre net: Terim-Güneş

Kahveci, "Son Dünya Kupası'nda son 16, çeyrek finale kalanlar... Genellikle kendi ülkelerinin teknik direktörleriyle çalışan takımlar. Esasen şifre net. Şifre netti: Şenol Güneş, Fatih Terim'di. Tekrardan buraya evrilmemiz lazım. İsim vererek, kamuoyu da yaratmak istemiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler