Kuntz'tan kura yorumu: Zor ama umutluyum

26.11.2021 - 21:05 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 21:09

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz ile eşleştiğimiz 2022 Dünya Kupası Elemeleri Play-Off kuralarını değerlendirdi. İşte detaylar...

Kuntz'tan kura yorumu: Zor ama umutluyum

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda zor bir kura çektiklerini ancak takımına güvendiğini söyledi.

Stefan Kuntz kurayı değerlendirdi

Kuntz, İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA merkezinde gerçekleştirilen 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final kura çekimine çevrim içi bağlantıyla katıldı. Kura çekiminin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Alman teknik adam, şöyle konuştu:

'En zor yol bizimki'

"En zor yol C Yolu'ydu, biz de oradayız. Ancak göreve başladığımdan bu yana gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Buraya kadar geldik, bundan sonra da neler yapabileceğimizi hep beraber göreceğiz." 

Koçak: Bir meydan okuma olacak

Yardımcı antrenör Kenan Koçak ise, sosyal medya hesabından kurayı, ''Sevgili Lothar Matthäus bize heyecan verici bir kura çekti. Bu önemli bir meydan okuma olacak. Görevimiz belli: Hedefe inanmak ve bu doğrultuda çalışmak. Haydi.'' yorumları ile değerlendirdi.

Türkiye'nin Katar yolu

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz ile eşleşti. Milliler, Portekiz'i elemesi halinde 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılabilmek için İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler