Kupa maçları canlı yayınla Almanya'da, mikrofonda Türk hoca!

03.03.2020 - 20:26 | Son Güncellenme: 03.03.2020 - 17:26

Max Kruse ve Lukas Podolski sebebiyle Ziraat Türkiye Kupası'nı Almanya da yakından takip edecek. Kupa maçlarını Almanya'da yayınlayacak kurum belli oldu. Kupada hangi maçlar canlı olarak yayınlanacak? Maçları yorumlayacak Türk teknik direktör kim? Bild, resmi olarak açıklamayı yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final maçları büyük heyecana sahne olacak. Kupa maçlarına Alman basını da yoğun ilgi gösteriyor. Almanya’nın saygın kuruluşlarından Bild, kupa maçlarıyla ilgili dikkat çeken bir uygulamaya imza attı. Ziraat Türkiye Kupası’nda hangi maçlar Almanya’da canlı olarak futbolseverlere ulaşacak? Hangi teknik adam kupa maçlarını yorumlayacak? Detaylar haberimizde…

Alman basını Ziraat Türkiye Kupası maçlarını canlı takip edecek

Fenerbahçe’de forma giyen Max Kruse ile Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski’nin kupada sahneye çıkacak olmasını yakından takip eden Bild, ‘Podolski ve Kruseli kupa şöleni canlı olarak sizlerle buluşuyor’ ifadelerini kullanarak, takipçilerine kupa maçlarının sitelerinden canlı takip edilebileceğini duyurdu.

Kruse ve Podolski sebebiyle kupaya yoğun ilgi var

Haberde; Max Kruse’nin Fenerbahçe’de 18 lig maçında 7 gol attığına dikkati çeken Bild, Podolski’nin de Antalyaspor ile Alanyaspor karşısına çıkacağını hatırlattı. İki Alman futbolcunun performansı da yakından takip ediliyor.

Teknik direktör Erdal Keser de Bild’in stüdyo konuğu olacak

Öte yandan bir dönem Borussia Dortmund, Galatasaray ve Sarıyer gibi takımlarda oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Erdal Keser’in stüdyoda kupa maçlarını yorumlayacağı belirtildi. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler