Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe İle Galatasaray Eşleşti

İsa Kethüda
07.02.2022 - 14:34 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 14:40

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda eşleşmeler belli oldu. Kura çekimi sonucunda Fenerbahçe ile Galatasaray birbirlerine rakip oldu. İşte detaylar.

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe İle Galatasaray Eşleşti

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda kuralar çekildi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan kura çekiminde TBF Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve takımların temsilcileri yer aldı. 

Fenerbahçe ile Galatasaray rakip oldu

22-23 Mart tarihlerinde oynanacak olan çeyrek final eşleşmelerinin ardından 24 Mart tarihinde yarı final karşılaşmaları oynanacak. Kupanın sahibi ise 25 Mart tarihinde oynanacak olan final maçıyla belli olacak. Mersin’de oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde sezonun ilk 8 sırasında yer alan ekipler arasında çekilen kuralarda Fenerbahçe ile ezeli rakibi Galatasaray eşleşti.

"Sürprizlere gebe bir kura oldu"

Kura çekiminde konuşan TBF Başkan Vekili Ömer Onan, kupanın 1 yıl aranın ardından oynanacağını ifade ederek, “Basketbolseverlerin her zaman ilgi gösterdiği bir organizasyon. Bu senenin en formda 8 takımı karşı karşıya gelecek. Sürprizlere gebe bir kura oldu. Bir de önemli derbi var. Bizler de orada olacağız. Seyircilerle birlikte en güzel maçların yaşanacağı, sakatlıkların olmadığı bir kupa ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda eşleşmeler şu şekilde:

İlgini Çekebilir
Flaş! Fenerbahçe'nin teklifini reddettiler
Habere Git
  • Fenerbahçe - Galatasaray
  • ÇBK Mersin Yenişehir Bld. - Hatayspor
  • OGM Ormanspor - Botaş
  • Nesibe Aydın - Bursa BB
İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Diagne gitti, yeni transfer yolda! Bu hafta...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler