'Kupada sonuncu olsaydık da Lato'yu kaybetmeseydik'

07.08.2017 - 16:38 | Son Güncellenme: 07.08.2017 - 16:38

AJANSSPOR ÖZEL- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Radyospor'da yayınlanan Transfer Hattı programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Sözeri'nin röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Malatyaspor aşırı motiveydi'

"TSYD Kupasını kazandığımız için mutluyuz. İlk gün Osmanlıspor maçını daha istekli ve coşkulu oynadık ve karşılaşmayı kazandık. Takımımın Osmanlıspor maçındaki performansımdan memnundum. Fakat Malatyaspor maçında rakip çok aşırı motiveydi. Takımımız Malatyaspor karşılaşmasını düşük performansla oynadı"

'Kupada sonuncu olsaydık da Lato'yu kaybetmeseydik'

"Iasmin Latovlevici talihsiz bir sakatlık yaşadı. Kupada sonuncu olsaydık da Lato'yu kaybetmeseydik. Doktorlar, "6 ile 8 hafta oynamayabilir" dediler.  Ligde 3 maç oynadıktan sonra Milli Takım arası olacak daha önce de dönebilir. Latovlevici'yi iki gündür ziyaret ediyorum. Morali gayet iyi.  Sol beke transfer düşünmüyorum. İshak Doğan o bölgede oynayabilir.Şu anda transfer söz konusu değil"

'Oyun modelimiz oluştu'

 "Hazırlık maçlarında hiç mağlup olmadık. Takımımız hazırlık maçlarında istenilen performansı verdi. Oyun modelimizin oluştuğunu düşünüyorum. Takım halinde savunma ve hücum yapan bir ekip olmak istiyoruz. İlk hafta Gençlerbirliği'yle karşılaşacağız fakat ligdeki maçımız kesinlikle farklı olacak"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

Senin için hazırladığımız haberler