Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarının programı belli oldu

28.04.2022 - 15:09 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 15:20

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile Trabzonspor, Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan yarı final rövanş maçlarının programı açıklandı.

Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarının programı belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçları Trabzonspor ve Sivasspor'un üstünlüğü ile biten yarı final rövanş maçlarının programı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarının programı şöyle:

 

10 Mayıs Salı
20.30 Yukatel Kayserispor - Trabzonspor

 

11 Mayıs Çarşamba
20.30 Demir Grup Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor

Trabzonspor avantajı Cornelius ile aldı

Kupada yarı final maçlarının ilk ayağında Trabzonspor, Medikal Park Stadı'nda karşılaştığı Kayserispor'u Andreas Cornelius'un 87. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek, deplasmanda oynayacağı rövanş maçı öncesi avantaj sağlamıştı.

 

İlgini Çekebilir
Son Dakika! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu
Habere Git

Sivas, Alanya karşısında uzatmada güldü

Sivasspor ise Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı yarı final eşleşmesinin ilk maçında yaklaşık 30 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta rakibini uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri 32. dakikada Yatabare, 90+2'de Kerem Atakan Kesgin kaydetmişti. Alanyaspor'un tek golünü 6. dakika Emre Akbaba kaydederken Sivasspor'da Yatabere 59. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.  

Senin için hazırladığımız haberler