Kupadaki derbi için yoğun güvenlik önlemi!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Kupadaki derbi için yoğun güvenlik önlemi!

Son 5 Haber

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Kupadaki derbi için yoğun güvenlik önlemi!
Beşiktaş ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda da kozlarını paylaşacak. 1 Mart Perşembe günü oynanacak kupa derbisinde yoğun güvenlik önlemleri de alınacak.
Alınan kararlar duyuruldu
Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, perşembe günü Vodafone Park'taki derbiyle ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlar taraftarlara duyuruldu.
Açıklamaya göre Fenerbahçeli taraftarların toplanacağı Kadıköy'deki Recep Peker Caddesi'nin Kızıltoprak ışıklar mevkisinden Yoğurtçu Parkı'na kadar olan bölümü araç trafiğine kapatılacak ve burada güvenlik noktaları kurulacak.
Derbide kaç güvenlik görevlisi görev alacak?
Maç bileti olan sarı-lacivertli taraftarların yer alacağı otobüsler saat 16.30'da Vodafone Park'a hareket edecek. Taraftarlar için organize edilen otobüslerde oluşabilecek hasar durumunda, emniyet birimleri sorumluları tespit ederek 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca işlem yapacak.
Hasara neden olanların tespit edilememesi halinde, otobüse binen tüm taraftarlara yasal işlem uygulanacak. Derbide, toplam 3 bin 930 güvenlik görevlisi görev yapacak.