"Kupamız Çalındı" Diyen Aksaray Belediyespor'dan Galatasaray'a Maç Teklifi

Akın Ungan
02.06.2023 - 08:40 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 08:50

"Kupamız çalındı" diyerek sosyal medyada ses getiren Aksaray Belediyespor, paylaşımın dikkat çekmek için yapıldığını açıkladı ve Galatasaray'a maç teklif etti.

"Kupamız Çalındı" Diyen Aksaray Belediyespor'dan Galatasaray'a Maç Teklifi

AJANSSPOR HABER

TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselmeyi başaran Aksaray Belediyespor, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla ses getirdi. Aksaray Belediyesi, yapılan bu paylaşımın dikkat çekmek için olduğunu belirtirken, tibünde vefat eden bir taraftar için Galatasaray'a maç teklif etti.

"Kupamız çalındı"

Aksaray Belediyesi, Twitter üzerinden, "Kupamız çalındı" diyerek bir paylaşımda bulundu. Kupanın sergilendiği camın boş halinin fotoğraflanması ile yapılan paylaşıma, "Günlerdir belediyemizin girişinde sergilediğimiz, gözümüzden sakındığımız Aksaraysporumuz'un kupası çalınmıştır. Lütfen gören, duyan kim varsa bizlere haber versin" notu düşüldü.

İlgini Çekebilir
Alman devi Arda için devrede! İşte ilk teklif...
Habere Git

5 saat sonra yeni açıklama

Aksaray Belediyesi'nin yaptığı bu paylaşım kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti. Tweet, çok sayıda etkileşim aldı. Bu paylaşımdan yaklaşık 5 saat sonra belediye tarafından kupanın ellerinde olduğu bildirildi. Yapılan yeni açıklamada paylaşımın dikkat çekmek amacıyla yapıldığı kaydedilirken, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray'a, tribünde vefat eden genç bir taraftar anısına özel maç teklif edildi.

"Muhammed Eren Yılmaz'ın ismini duyurmak için yaptık"

Açıklamada, "Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki kardeşimiz MUHAMMED EREN YILMAZ'ın ismini Tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık..." denildi.

"Kardeşimiz anısına Galatasaray'a dostluk maçı teklif ediyoruz"

Açıklamanın devamında ise "Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray'a bir dostluk maçı teklif ediyoruz. Ne dersiniz?" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Kulüpler toplandı, Büyükekşi'ye 2 rakip çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler