"Kupayı almak istiyoruz"

18.06.2020 - 23:13 | Son Güncellenme: 18.06.2020 - 23:13

"Kupayı almak istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor'u iki maçta toplam 5-0 ile geçerek finale yükselen Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Adımızı finale yazdırdık"

Finale yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade eden başarılı teknik adam, "Futbolcularıma teşekkür ederim. Hem ligde hem de kupada büyük performans gösteriyorlar. Bugün de onlardan istediklerimi en iyi şekilde gerçekleştirdiler ve adımızı finale yazdırdık" dedi.

"Önümüzde Trabzonspor maçı var"

Tarihlerinde ilk kez finale çıktıklarını vurgulayan teknik adam, "Kulübün durumu açısından mükemmel bir durum. İnşallah bunun devamı gelir. Finalde de istediğimiz şekilde oynarız. Önümüzde Trabzonspor maçı var. Yarında itibaren o maçı düşünmeliyiz" sözlerini kullandı.

Finalde karşılaşacakları Trabzonspor'u değerlendiren Erol Bulut, "Trabzonspor ülkemizin en büyük kulüplerinden birisi. Şampiyonluk yolunda iyi ilerliyorlar. Benim eski takımım. Güzel bir final olacak. O gün geldiğinde en iyi performansı göstererek kupayı almak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler