"Kupayı evladıma getirip, gösterin"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Trabzon'da PKK'nın şehit ettiği Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulundu. Bülbül, "Kupayı evladıma getirip gösterin" dedi.

Son 5 Haber

Alman futbolunda bilet satışı rekoru kırıldı

Futbol Endüstrisi Bahis ve Sermayenin Gölgesinde: FIFA'nın Yeni Planı Ne Anlama Geliyor?

Dünya Kupası satılıyor! UEFA'dan boykot kararı

Bodrum FK, Trabzonspor'dan Boran Başkan ve Ali Şahin Yılmaz'ı kadrosuna kattı

Göztepe'ye 4 oyuncusundan servet! 1 senede milyonları kazandılar
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trabzon'da PKK'nın şehit ettiği Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından tv100 Var Odası'na açıklamalarda bulundu. Stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı. Ayşe Bülbül, "Kupayı evladıma getirip ona göstermenizi rica ediyorum" çağrısında bulundu.
Canlı yayında konuşan Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül "Tüm Türkiye'de benim evladımı unutmayanları öpüyorum" dedi.
İşte Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ün sözleri:
"Şampiyonluk çok gurur verici bir şey, kupayı benim evladıma getirip ona göstermenizi rica ediyorum. Trabzonspor'umuz kupayı aldı, şampiyon oldu. Bir nebzede olsa acı günümü unutuyorum. Evladımın unutulmadığını hissediyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum."

İşte Arif Bülbül'ün sözleri:
"Eren'im artık rahat uyuyabilir. En çok sevdiği takım şampiyon oldu. Binlerce kez şükürler olsun. Bütün aile toplanıp kardeşimin mezarına gideceğiz"